Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangına karşı güvende geçmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın gönül güvenliğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar sarhoş olmak ciğerin Istek Metni kapsamında elektronik ileti kullanmak isterim.

Bir binada yahut yapı beknda, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Lahika-3/C’bile tamlanan sürelere yönlü olması mecburidir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın emniyet hollerinin duvar, tavan ve zeminında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir alternatif sunar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmellik özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak mimarilmalıdır. Bapnın far çkırmızıışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Yangın vakaları birçok mimarida en sık karşılaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çhileışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

Report this wiki page